radical redemption

DONDERDAG 20 FEBRUARI 2020

POPPODIUM HEDON, ZWOLLE

TIJDEN: 21:00-02:00 UUR

Hé hardstyle liefhebber!😱 Zet NU een groot kruis ❌ in je agenda op donderdag 20 februari 2020. Dan komt Radical Redemption namelijk met zijn speciale BUS OF BRUTALITY 🚍 naar Hedon Zwolle!🧨💥 Met een speciale Radical Redemption Meet&Greet in de avond, veel aandacht voor zijn fans, give-aways én als klap op de vuurpijl een speciaal event van 21:00 tot 02:00 in Hedon gaat deze dag voor vele er eentje worden die niet snel vergeten zal worden.🙌

 

Tickets voor de Radical Redemption - City Tour zijn vanaf NU te koop voor slechts €17,50 (ex. fee) op www.rawdefinition.com. Scoor je tickets op tijd want we verwachten dat dit zomaar eens snel uitverkocht kan zijn.⚠ Let op: Het evenement is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder.

 • Zet een groot kruis in je agenda op donderdag 20 februari 2020. Dan komt Radical Redemption met zijn speciale 'City Tour' naar Hedon Zwolle!

  algemene info

 • De locatie waar dit alles gaat plaatsvinden is Poppodium Hedon in Zwolle. Een prachtige locatie met loepzuiver geluid, wat wil een mens nog meer? Navigatieadres: Burgemeester Drijbersingel 7, Zwolle

  locatie

 • Let op! De minimumleeftijd voor RAWdefinition is 18 jaar. Voor meer informatie over de Hedon en het locatiebeleid verwijzen we je door naar www.hedon-zwolle.nl.

  Let op! Voor het Radical Redemption evenement op 20 februari 2020 is de leeftijd 16 jaar en ouder. Neem ten alle tijden je I.D. kaart mee om problemen te voorkomen.

  leeftijd

 • Tickets voor RAWdefinition zijn vanaf nu te koop voor slechts €17,50 (ex. fee). Direct tickets kopen? Klik hier!

  tickets

 • Parkeer je auto niet in de wijk achter Hedon, maar op één van de aangegeven parkeerplaatsen. Parkeergarage Diezerpoort is de goedkoopste optie (vanaf 18.00 uur betalen wij je kaartje) en ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf Hedon. In het kaartje hieronder vind je de dichtstbijzijnde gelegenheden. Klik op een P voor meer informatie.

  Let op: Parkeren in de woonwijk gelegen naast Hedon is niet toegestaan.

  parkeren

 • Voor fietsers is een plek gereserveerd op het terrein direct naast Hedon. (rechts van het pand) Wij verzoeken vriendelijk om geen fietsen voor het pand neer te zetten, deze worden verwijderd.

  fietsen

 • Hedon is tegenwoordig volledig cashless. Er kan dus binnen in de locatie enkel nog betaald worden met een pinpas en niet meer cash.

  pinnen/cash

 • De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'.

  zero tolerance

 • Hedon hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals). Klik HIER om de huisregels te lezen.

  huisregels